ARHIVA B365

Hoti specializați în furturi de mașini, prinși de polițiști

Perchezițiile au fost efectuate în Călărași și Ilfov.

Conform polițiștior, există date şi indicii conform cărora suspecții ar fi participat la furtul mai multor autovehicule din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei.

Cei trei suspecţi prinşi în urma percheziţiilor desfăşurate de poliţiştii bucureşteni ar fi acţionat împreună cu alţi cinci tineri, care au fost prinşi în flagrant în seara de 3 iulie, în jurul orei 23.00, de către poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., imediat după ce ar f furat un autoturism din Sectorul 3 al Capitalei.

Trei dintre cei cinci suspecţi prinşi în flagrant, sunt cercetaţi în stare de arest preventiv de poliţiştii bucureşteni pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Extinzând cercetările, poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că, în zilele de 28 martie şi 4 iulie, folosind chei potrivite, aceştia ar fi furat din Sectorul 2 al Capitale două autoturisme.

La perchezițiile la domiciliu, poliţiştii bucureşteni au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente, plăcuţe de înmatriculare, radiocasetofoane auto şi subansamble auto, despre care există suspiciunea că provin din fapte ilicite.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule – D.G.P.M.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, precum şi pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a grupului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button