ȘTIRI

Hoţi prinşi în trafic de poliţişti, la scurt timp după ce au furat dintr-un apartament

Conform unui comunicat de presă remis de Poliţia Capitalei, în perioada iunie – iulie, poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea infracţională a unui grup specializat în comiterea de furturi din locuinţe.

În cursul zilei de miercuri, 16 iulie a.c., poliţiştii Capitalei, având date şi informaţii cu privire la faptul că bănuiții urmează să comită o astfel de infracţiune, au organizat o acţiune pentru prinderea în flagrant a acestora.

Astfel, cei doi bărbaţi au fost depistaţi de către poliţiştii bucureşteni, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe străzile Capitalei. După o perioadă în care au verificat zona şi s-au asigurat că nu sunt observaţi, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin ruperea butucului yalei şi forţarea uşii de acces într-o locuință din Sectorul 4, de unde ar fi reuşit să sustragă un laptop, aproximativ 400 grame de bijuterii, două ceasuri şi suma de 3.000 de euro.

Imediat, poliţiştii bucureşteni au procedat la blocarea autoturismului cu care au încercat să fugă, reuşindu-se astfel prinderea şi imobilizarea celor doi bărbaţi, aceştia fiind conduşi la sediul Poliției Sectorului 4, pentru verificări şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Poliția Capitalei continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button