ARHIVA B365

Hoţi prinşi de poliţişti după ce au furat o tonă de fier de pe un şantier. Au ameninţat paznicii

În jurul orei 18.30, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că, cu puţin timp în urmă, patru bărbaţi au pătruns în interiorul unui şantier, de unde, au încărcat într-un autoturism mai multe elemente de tip fier beton, după care au părăsit zona, informează un comunicat de presă remis de autorităţi.

Imediat, agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Poliţie au reuşit identificarea autoturismul în trafic, precum şi pe cei patru ocupanţi ai acestuia, pe care i-au condus la sediul secţiei pentru clarificarea situaţiei.

Din primele cercetări a reieşit faptul că, cei în cauză, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns în incinta şantierului cu scopul de a sustrage materiale feroase, depozitate într-un loc special amenajat, constând în fier de la vechea construcţie, care urma să fie utilizat ulterior, însă au fost surprinşi de agenţii de pază.

În acel moment, cei patru au intimidat agenţii de pază, prin ameninţări şi gesturi cu acte de violenţă, reuşind astfel sustragerea unei cantităţi de aproximativ 1.000 kg de fier, prin trecerea acestora peste gardul unităţii.

Totodată, s-a constatat faptul că unul dintre bănuiţi se afla sub control judiciar pentru o faptă comisă anterior.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button