ARHIVA B365

Hoți prinși de polițiști, după ce au furat bunuri de 50.000 de lei dintr-o firmă din București

Bunurilor furate, în valoare de peste 50.000 de lei, au fost recuperate în totalitate.

La data de 14 septembrie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 13/14 septembrie a.c., patru bărbaţi ar fi pătruns prin forţarea sistemelor de închidere ale uşii de acces, în incinta unei societăţi comerciale din sectorul 3, de unde ar fi sustras echipamente IT şi scule electrice, în valoare de peste 50.000 de lei.

Având în vedere datele şi informaţiile obţinute, precum şi în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Sectorului 3, poliţiştii Capitalei au făcut în cursul dimineţii de ieri trei percheziţii domiciliare într-o localitate din judeţul Călăraşi.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti la adresele de domiciliu ale suspecţilor au fost găsite şi ridicate toate bunurile reclamate a fi fost furate în noaptea de 13/14 septembrie a.c.

Totodată, judiciariştii bucureşteni au pus în aplicare mandatele de aducere, toţi cei patru bărbaţi fiind conduşi la sediul Secţiei 23 Poliţie.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 23, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tăinuire, cu trei dintre suspecţi în stare de arest preventiv şi cu cel de al patrulea în stare de libertate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button