ȘTIRI

Hoţi din Bucureşti, prinşi în Satu Mare. Furaseră peste 66.000 de euro într-o zi

Cei trei bărbaţi au furat, în data de 13 decembrie 2013, peste 66.000 de euro, carduri, mai multe chei, precum şi un telefon mobil, informează un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii bucureşteni în acestă cauză reiese faptul că bărbaţii ar fi comis astfel de fapte de natură penală în mai multe localităţi de pe teritoriul României, iar după ce comiteau infracţiunile de furt, aceştia se îndreptau spre alte judeţe.

La data de 10 martie, poliţiştii Capitalei s-au deplasat în judeţul Satu Mare, pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise pe numele celor trei bărbaţi, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.

Astfel, poliţiştii bucureșteni, cu sprijinul colegilor din cadrul I.P.J Satu-Mare, au procedat la blocarea în trafic şi prinderea în flagrant a bărbaţilor, imediat după ce ar fi sustras, dintr-un autoturism, o geantă în care se aflau peste 800.000 de forinţi şi actele unei societăţi comerciale.

Cu ocazia efectuării controlului corporal asupra celor în cauză şi a controlului autoturismului cu care aceştia se deplasau, poliţiştii Capitalei au găsit sumele de bani sustrase anterior, actele mai multor societăţi comerciale şi mai multe obiecte folosite la comiterea infracţiunilor.

După aducerea celor în cauză la sediul Secției 15 Poliție, în cursul zilei de ieri, poliţiştii bucureşteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au făcut patru percheziţii în municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii Capitalei au depistat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte folosite la comiterea infracţiunilor, diverse documente dar şi sume de bani.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu doi bărbaţi în stare de arest preventiv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button