Hoţi de maşini, prinşi în flagrant

de:
13 mai 2011
0 Afișari
Hoţi de maşini, prinşi în flagrant

La data de 12.05.2011, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule al Politiei Capitalei, l-au depistat pe D. Gheoghita, cunoscut cu preocupari infractionale pe linia furturilor de autovehicule, arată comunicatul poliţiei.

In jurul orei 22.00, acesta însotit de alte doua persoane necunoscute, s-au deplasat cu un autovehicul marca Peugeot, pe o strada din sectorul 4, de unde au sustras un autoturism marca Dacia 1310 Break. Politistii au reusit blocarea in trafic a autoturismelor şi prinderea în flagrant, pe o strada din sectorul 5, a trei barbati, respectiv, D. Gheorghiţă de 34 de ani, B. Leonard de 22 de ani si F. Florentin de 35 de ani, toti din Bucuresti.

Autoturismul a fost recuperat si predat părtii vatamate, iar cercetările sunt continuate de către politistii Serviciului Furturi de Autovehicule al Politiei Capitalei, cu cei trei autori în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, respectiv complicitate la furt calificat, acestia urmand a fi prezentati Parchetului Judecatoriei Sectorului 5 şi Judecatoriei Sector 5 cu propunere de arestare preventivă.

Cookies