Hoţi de maşini, daţi de gol de vaselina de pe mâini

de:
04 ian. 2011
0 Afișari
Hoţi de maşini, daţi de gol de vaselina de pe mâini

Potrivit procesului verbal întocmit de poliţişti, cei cinci bărbaţi au furat un autoturism Dacia 1310 pe care l-au dezmembrat în proporţie de 30%, lăsându-l fără planetară, roţi şi carburator. Planurile hoţilor au fost date însă peste cap noaptea trecută când în zonă au apărut poliţiştii, sesizaţi prin serviciul 112 de un bucureştean care trecea în apropiere de Strada Nadeş din Sectorul 1 al Capitalei, locul incidentului.

În încercarea de a nu fi prinşi, hoţii s-au pitit într-o altă Dacie. Însă din cauză că aveau vaselină pe mâini, poliţiştii au intrat la bănuieli. Astfel, cele cinci persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani au fost identificate şi, ulterior, predate Inspectoratului de Poliţie. Trei dintre hoţi sunt din judeţul Ilfov, unul din Vaslui şi unul din Bucureşti.

Din verificările efectuate a rezultat că autoturismul respectiv a fost furat în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2011, în jurul orei 23:30, din oraşul Otopeni, judeţul Ilfov. Intenţia hoţilor era aceea de a dezmembra maşina şi de a vinde piesele componente la fiert vechi.

Azi noapte a mai fost prins de poliţişti şi un alt bucureştean, la intersecţia străzilor Tătaru Petre cu  str. Pavel Constantin, ce avea asupra sa o plasă în care se aflau patru capace de roţi de maşină. Bărbatul nu a putut demonstra în faţa poliţiştilor Secţiei 24 din Capitală provenienţa lor.

Cookies