Hoți din locuințe prinși de polițiștii bucureșteni

de:
18 iul. 2014
0 Afișari
Hoți din locuințe prinși de polițiștii bucureșteni

Polițiștii de la Secţia 24 Poliţie au reuşit identificarea şi prinderea celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea a trei infracțiuni de furt din locuință.

Suspecții au fost conduși la sediul secţiei de poliţie pentru verificări, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat de presă remis redacției.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, bănuitul, în vârstă de 22 de ani, în noaptea de 13/14 iulie şi în ziua de 15 iulie , prin escaladare, ar fi pătruns în două locuinţe, din sectorul 5 al Capitalei, de unde ar fi reuşit să sustragă bunuri în valoare de aproximativ 2.700 de lei.

Cu privire la cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 42 de ani, judiciariştii Capitalei au constatat faptul că, acesta, în ziua de 13 iulie, prin escaladare, ar fi pătruns într-o locuinţă din acelaşi sector, de unde ar fi reuşit să sustragă două telefone mobile, un monitor de calculator, un computer şi două parfumuri, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Datorită activităţilor desfăşurate de către polițiștii bucureşteni, prejudiciul produs prin comiterea celor trei infracţiuni a fost recuperat în proporţie de 80% şi predat părţilor vătămate.

Poliţia Capitalei continuă cercetările în aceste cazuri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu unul dintre bănuiţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cookies