Trei hoți din locuințe, prinși de polițiști

de:
03 iul. 2013
0 Afișari
Trei hoți din locuințe, prinși de polițiști

Cu această ocazie, au fost depistate şi conduse la sediul secţiei de poliţie patru persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, fiind găsite, de asemenea, o parte dintre bunurile sustrase.

Poliţiştii au reţinut faptul că, la data de 18.06.2013, în jurul orei 13.00, trei dintre suspecţi s-ar fi deplasat la locuinţa părţii vătămate, ar fi pătruns în interior prin forţarea şi escaladarea unui geam, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi o trusă de scule electrice.

Ulterior, bunurile sustrase ar fi fost valorificate cu suma de 900 de lei, banii obţinuţi fiind împărţiţi în mod egal între ei.

De asemenea, în sarcina unuia dintre suspecţi s-a reţinut faptul că, la data de 29.05.2013, în jurul orei 13.00, prin escaladarea unui geam, ar fi pătruns în aceeaşi locuinţă, de unde ar fi sustras suma de 9.000 de lei.

Prejudiciul total cauzat, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50%.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 23, cu trei dintre suspecţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire şi cu cel de al patrulea suspect în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

 

Cookies