ARHIVA B365

Hoți de acumulatoare auto, prinși în flagarant

În fapt, în jurul orei 03.40, poliţiştii de siguranţă publică, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat doi tineri care încercau să sustragă acumulatorul unui autoturism.

Astfel, s-a procedat imediat la prinderea şi imobilizarea celor doi, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei 15 Poliţie pentru verificări, se arată într-un comunicat de presă remis redacției

Din primele cercetări efectuate cu privire la cei doi, a reieşit faptul că, aceştia, în cursul aceleiaşi nopţi, ar mai fi încercat să sustragă un alt acumulator de la un autovehicul, iar de la un altul, au sustras 15 litri de carburant.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, precum şi pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button