Hotelurile de cinci stele InterContinental şi Hilton fac angajări. Ce caută

de:
18 mart. 2013
2 Afișari
Hotelurile de cinci stele InterContinental şi Hilton fac angajări. Ce caută

Compania hotelieră InterContinental Romania angajează un masor care să performeze la hotelul de cinci stele cu acelaşi nume din Bucureşti, informează rtv.net.

Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat ca masor pentru cel puţin şase luni, vorbeşti limba engleză, eşti flexibil, proactiv şi dovedeşti că poţi performa în echipă.

Până pe 13 aprilie poţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici. 

Hotelul de cinci stele Athenee Palace Hilton Bucharest recrutează în această perioadă pe postul de health club attendant.

Angajatorii caută candidaţi cu excelente abilităţi interpersonale, buni masori care au şi calificare în această meserie şi care au mai lucrat în zona de îngrijire & spa. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză şi limba română, este dispus să lucreze în ture şi la sfârşit de săptămână. 
Te califici pentru acest loc de muncă dacă dovedeşti atenţie la detalii, dacă dovedeşti că ai standarde ridicate de igienă şi că eşti profesionist în ceea ce faci.

Şi în acest caz, 13 aprilie e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici. 

Cookies