Hotel pentru sportivi, cu spaţii de loisir pe acoperiş, în Sectorul 2

de:
28 mart. 2012
0 Afișari
Hotel pentru sportivi, cu spaţii de loisir pe acoperiş, în Sectorul 2

Potrivit documentaţiilor urbanistice aprobate de Primăria Sectorului 2, noua construcţie cu regim hotelier se va realiza prin înălţarea cu încă două etaje a unui vechi imobil deja existent, astfel încât clădirea va avea regimul de înălţime final format din Subsol + Parter + 4 Etaje. Tot în cadrul acestui proiect, se va mai realiza un nou corp de clădire cu aceeaşi destinaţie, cu regim de înălţime de Subsol + Parter + 2Etaje.

Autorităţile precizează că vechea construcţie urmează să fie consolidată, supraetajată şi extinsă cu structură metalică, iar pe terasele celor două clădiri se vor amenaja spaţii de petrecere a timpului liber, de loisir.

„Pentru a înfrumuseţa zona, se va amenaja piscină, spaţii verzi, parcaje, toate spre a crea cele mai bune condiţii de cazare şi agrement sportivilor. Împrejmuirea terenului se va face numai spre aliniament în zona străzilor Caroteni şi Ramuri Tei, cu gard transparent de maxim 2 metri şi soclu opac de maxim 0,6m, dublate de gard viu. În interiorul subzonei destinată spaţiului plantat nu se vor accepta împrejmuiri decât cele aferente terenurilor de sport – exemplu tenis, fotbal, şi nu se va obstrucţiona libera trecere pietonală pe drumul de halaj ce este ocazional carosabil doar pentru maşinile de pompieri”, informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat remis la redacţie.

Totodată, spaţiile rămase libere vor fi „înverzite” şi se va plata câte un arbore la fiecare 100 mp teren. Accesul persoanelor cu dizabilităţi în clădire se va face prin intermediul unei rampe de acces cu panta maximă de 8%.

Lucrările pentru construirea noului hotel pentru sportivi, dotat cu piscină, parcaje şi zone verzi, vor începe în curând în Complexul Sportiv Studenţesc Tei, odată cu emiterea autorizaţiei necesare de către primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.

Cookies