Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București

22 aug. 2021
557 afișări
Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București
Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București

Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București, anunțul a fost făcut de Direcția Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Hoț să fii, ghinion să ai! Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București, au anunțat sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres.ro.

Suspect de cinci furturi din mașini prins în traficul din București

Hoț să fii, ghinion să ai! (știu că vorba nu este asta, dar am preferat să o readaptez). Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) a transmis sâmbătă un comunicat prin intermediul căruia a declarat că polițiștii au descoperit un suspect de cinci furturi din mașini chiar în traficul din Capitală, conform sursei citate.

Recomandăm și: Doi falși medici din București au fost arestați pentru furt calificat și înșelăciune

Mai exact, polițiștii Secției 1 din București l-au depistat pe bărbat în timp ce se afla pe un bulevard din Capitală, într-o mașină, ca pasager. Pe numele acestuia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit că a săvârșit cinci infracțiuni de furt din mașini.

Cei doi bărbați au încercat să fugă în momentul în care și-au dat seama că au fost interceptați, dar o mașină de poliție i-a blocat. Colac peste pupăză, în urma verificărilor făcute de polițiști, nici bărbatul care se afla la volanul mașinii nu deținea permis de conducere.

„Ambele persoane au fost conduse la subunitatea de Poliţie pentru audieri”, a transmis DGPMB.

Punea ochii pe laptopurile lăsate în mașini

Conform autorităților, bărbatul pentru care era emis mandatul de aducere, ar fi furat, în intervalul 12 aprilie – 30 iunie 2021, din cinci mașini parcate, prin spargerea geamurilor, mai multe laptopuri, dar și alte bunuri care erau lăsate la vedere de șoferii autovehiculelor.

Recomandăm și: Profiler în traficul din București. 9 tipuri de șoferi care te duc la destinație cu drag, cu stres sau cu draci, după cum ți-o fi norocul

Bărbatul a fost reținut, iar Secția 1 de Poliție continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, „sub aspectul săvârşirii a cinci infracţiuni de furt”, potrivit sursei citate.

De asemenea, bărbatul fără permis de conducere s-a ales cu dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Cookies