ARHIVA B365

Hoţ prins în flagrant de poliţişti, după ce a furat un telefon din geanta unei femei

În jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 7 acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat un bărbat în vârstă de 37 de ani care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, poliţiştii au procedat la supravegherea celui în cauză şi au observat cum acesta, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, urmărea persoane ce aveau bunuri la vedere.

În jurul orei 13.10 bănuitul s-a deplasat într-un pasaj pietonal unde a fost prins în flagrant imediat după ce a sustras din geanta unei femei, în vârstă de 50 de ani, un telefon mobil în valoare de 600 de lei.

„Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs prin săvârşirea infracţiunii a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul remis B365.ro de Poliţia Capitalei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button