Hoţ prins în flagrant când dădea o spargere la restaurantul Cireşica

de:
10 aug. 2011
0 Afișari
Hoţ prins în flagrant când dădea o spargere la restaurantul Cireşica

Miercuri, la ora 3.30, o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti l-a surprins, în flagrant, pe constănţeanul care încerca să sustragă mai multe obiecte din restaurantul Cireşica, închis de mai mulţi ani.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, şi-a scos ciorapii, şi i-a tras pe mână, ca să nu lase amprente, şi a spart un geam al restaurantului. Când se pregătea să fugă cu un aparat de cafea, acesta a fost prins de o patrulă din cadrul Serviciului de Intervenţie al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

El le spusese iniţial poliţiştilor locali că tocmai văzuse o altă persoană care încerca să fure obiecte din interiorul restaurantului şi încerca să intervină.

Înainte să fie pus în cătuşe, bărbatul a încercat să riposteze şi să îl lovească pe unul din poliţiştii locali. Oamenii legii l-au imobilizat imediat, dar bărbatul nu a renunţat la agresiune, ci, deşi era încătuşat, a sărit pe unul dintre agenţi şi a încercat să îl muşte de gât. Acţiunea violentă a hoţului a fost oprită la câţiva centimetri de vena jugulară a agentului local.

După reţinere, constănţeanul a fost dat pe mâna poliţiştilor de la Secţia 17, iar zona restaurantului de pe Bulevbardul Regina Elisabeta a fost asigurată.

Cookies