Hoţ făcut harcea-parcea de câinele familiei jefuite, în zona Parcului Carol

de:
10 iul. 2011
0 Afișari
Hoţ făcut harcea-parcea de câinele familiei jefuite, în zona Parcului Carol

„La data de 08 iulie 2011, în jurul orei 18:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul 112, de către o tânără de 22 de ani, din Bucureşti, cu privire la faptul că un individ necunoscut, profitând de uşa lăsată neasigurată, a pătruns în locuinţă cu intenţia de a sustrage bunuri, moment în care, din bucătărie, a ieşit câinele familiei, care s-a repezit, fără comandă, asupra individului, muşcându-l de mai multe ori.” – arată un comunicat al poliţiei Bucureşti.

Suspectul a fugit pe str. dr. Constantin Istrati către parcul Carol, fiind urmărit şi muşcat de mai multe ori de către câine. De frica animalului, individul s-a urcat pe un autoturism marca BMW, provocând distrugeri la capota motor, plafon şi spărgând parbrizul.

Poliţiştii l-au prins şi identificat pe suspect, în persoana lui C. Constantin de 23 de ani, din Bucureşti, care, în urma rănilor provocate de muşcături, a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 14, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt, distrugere şi violare de domiciliu.

Cookies