Hoţ din Bucureşti, prins după ce a furat mai multe BICICLETE şi produse alimentare din magazine

de:
21 mai 2016
0 Afișari
Hoţ din Bucureşti, prins după ce a furat mai multe BICICLETE şi produse alimentare din magazine

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Secţiei 22, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul a săvârşit mai multe fapte de natură ilicită, se arată într-un comunicat.

Astfel, în cursul zilei de 30 decembrie 2015, bănuitul a sustras din incinta unei societăţi comerciale din sectorul 6, cu obiect de activitate în domeniul alimentaţiei publice, mai multe produse, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.300 de lei. La data de 10 februarie 2016, bărbatul a sustras mai multe produse alimentare din incinta unui supermarket din sectorul 6, provocând un prejudiciu estimat la 250 de lei. În cursul zilei de 13 aprilie, prin forţarea sistemului de asigurare,bănuitul a sustras o bicicletă, prejudiciul creat fiind estimat la 500 de lei. La data de 8 mai, cel în cauză a pătruns prin efracţie într-o uscătorie situată la parterul unui imobil din sectorul 6, de unde a sustras o bicicletă, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, fiind totodată efectuate activităţi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Cookies