ARHIVA B365

Hoţ din bancomate, prins cu 32 de carduri bancare la un ATM din Capitală

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.20, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au depistat în flagrant delict un bărbat de 34 de ani, din Constanţa, în zona şoseaua Mihai Bravu, imediat după ce ar fi utilizat un ATM, anunţă Poliţia şi DIICOT.

Cel în cauză, Bobi Constantin Ciulin, avea asupra sa 32 de carduri bancare, dintre care 14 carduri neinscripţionate (blank) şi 18 carduri falsificate şi contrafăcute. Pe ele erau înscrise mai multe coduri PIN.

De asemenea, asupra sa au fost găsiţi 11.988 de lei precum şi şase chitante de retragere de la două ATM-uri.

De asemenea, la domiciliul bărbatului, au fost găsite şi ridicate un hard disk, un laptop, 50 cartele din material PVC goale (blank), un dispozitiv MSR605 pentru citire şi scriere cartele din material PVC, o imprimantă, un laminator precum şi suma de 60.000 lei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prin utilizarea unui instrument de plată electronică, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, în scopul obţinerii de date informatice prin incalcarea masurilor de securitate şi punerea în circulaţie de valori falsificate.

Ciulin fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button