ÎN BUCUREȘTI

Hoț de meserie, prins de polițiști pentru infracțiuni de furt și tâlhărie. Acuzații grave pentru un tânăr de 22 de ani

Un tânăr, hoț de meserie, ținând cont ce acuzații i se aduc, a fost prins recent de polițiști. Autoritățile spun despre el că a realizat mai multe infracțiuni de furt și chiar tâlhărie. Incredibil ce au găsit în locuința sa la percheziție.

Un hoț din București a fost prins miercuri, 3 noiembrie, de polițiștii din Capitală, în urma unui mandat de percheziție dat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Tânărul este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și tâlhărie calificată în ultimele luni.

Tânăr de 22 de ani, acuzat de furt și tâlhărie

Din datele și probele administrate în cauză de către polițiștii Secției 13 în perioada iulie – octombrie 2021 a rezultat presupunerea rezonabilă că un tânăr, în vârstă de 22 de ani, ar avea preocupări de natură infracțională, din verificări reieșind faptul că acesta era totodată urmărit național, sustrăgându-se punerii în executare a unei sentințe judecătorești.

Ce au stabilit procurorii

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut. El este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de furt și o tâlhărie calificată, însă ar putea să fi comis mai multe fate penale.

Astfel, în vară, în data de 16 iulie 2021, în jurul orei 19.30, acesta ar fi pătruns într-o farmacie din sectorul 3 de unde, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras suma de aproximativ 2.500 de lei.

Ulterior, în 11 august, în timp ce se afla în fața unui bloc din sectorul 3, acesta ar fi agresat fizic un bărbat și l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Mai mult, la data de 25 septembrie, el ar fi sustras din incinta unui complex comercial două telefoane mobile, prejudiciul fiind de aproximativ 12.000 de lei.

Infracțiuni și furt de vreo 60.000 de lei

Mai mult, acesta ar fi furat, în ultima perioadă, laptopuri și telefoane mobile de vreo 60.000 de lei, mai spun anchetatorii.

Din documentarea activității infracționale a rezultat că acesta ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din societăți comerciale din municipiul București și județele limitrofe, sustrăgând telefoane mobile și laptop-uri în valoare de aproximativ 60.000 de lei, arată polițiștii.

În urma mandatului de percheziție domiciliară la adresa băiatului, acesta a fost depistat și condus pentru audieri la sediul secției de poliție. De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

În prezent el este reținut pentru infracțiuni de furt calificat și tâlhărie calificată, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button