Acțiune împotriva hoților de buzunare, în Sectorul 3. Un hoț prins

de:
06 feb. 2013
0 Afișari
Acțiune împotriva hoților de buzunare, în Sectorul 3. Un hoț prins

Poliţiști bucureşteni au prins în flagrant, în cursul zilei de marţi, un bărbat de 50 de ani, la scurt timp după ce acestea ar fi sustras un portofel din geanta unei femei în vârstă de 62 de ani.

Acţiunea declanşată marţi de judiciariştii bucureşteni pe raza Sectorului 3 viza combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete comise în mijloacele de transport în comun.

În cadrul acestei acţiuni, în timp ce se aflau într-un autobuz ce tranzita zona Bulevardului Camil Ressu, poliţiştii au observat un bărbat de aproximativ 50 de ani, care, prin comportamentul suspect, le-a atras atenţia.

Judiciariştii bucureşteni au trecut la supravegherea acestuia şi au intervenit de îndată ce au observat cum suspectul ar fi sustras un portofel din geanta unei femei în vârstă de 62 de ani.

Datorită intervenţiei poliţiştilor, suspectul a fost prins imediat după comiterea faptei, fiind apoi condus la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Portofelul în care se aflau documente personale şi bani a fost restituit părţii vătămate, prejudiciul, în valoare de 2.000 de lei fiind astfel recuperat în totalitate.

Poliţiştii bucureşteni l-au reţinut pe bărbat şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, suspectul urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestarea preventivă.

Cookies