Hoț de 21 de ani, care fura din mașinile parcate în București, prins de polițiști

de:
11 mai 2016
0 Afișari
Hoț de 21 de ani, care fura din mașinile parcate în București, prins de polițiști

Poliţiştii bucureșteni anunță că au prins în flagrant, luni noapte, un tânăr în vârstă de 21 ani, imediat după ce a sustras roata de rezervă a unui autoturism parcat pe o stradă din sectorul 2.

„În jurul orei 04.00, poliţiştii Secţiei 7, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală în segmentul stradal, au observat un tânăr care introducea o roată de rezervă în portbagajul unui autoturism inscripţionat „TAXI”. Imediat, s-a procedat la blocarea în trafic a autoturismului şi prinderea bănuitului, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru verificări. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că, cel în cauză, în urmă cu puţin timp, a sustras roata de rezervă identificată, dintr-un autoturism parcat pe strada Ripiceni, sector 2. Totodată, în urma extinderii cercetărilor s-a constatat faptul că bănuitul, în nopţile de 4/5 şi 6/7 mai a.c., prin forţarea sistemelor de închidere a portierelor, a pătruns în două autoturisme, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare totală de 1.800 de lei.”, transmit oamenii legii printr-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Cookies