Hot Casandra – Lansare EP „Early Nightmares” & videoclip „Larissa”

de:
04 nov. 2011
2 afișări
Hot Casandra - Lansare EP

Hot Casandra debutează oficial cu o nouă formulă de live cu ocazia lansării EP-ului „Early Nightmares” şi a videoclipului primului extras pe single, „Larissa”.

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, „Early Nightmares„, aflat la graniţele dintre synth-pop, new wave şi electronica, va conţine cinci piese şi va fi disponibil la vânzare pe suport digital începând de miercuri, 9 noiembrie.

Lansarea EP-ului din Bucureşti va fi precedată de un mic turneu în cele mai importante oraşe din ţară, iar datele concertelor vor fi anunţate în curând pe toate platformele sociale Hot Casandra.

Primul extras pe single, „Larissa”, s-a putut asculta timp de o lună în exclusivitate la Radio Guerilla, iar în curând va fi disponibil publicului larg. Pentru a găsi fata care să o întruchipeze pe Larissa în videoclip, Hot Casandra a anunţat înscrierile pentru casting pe pagina oficială de facebook şi a ales câştigătoarea la câteva zile. Astfel, “Larissa” este, de fapt, Lavinia Costache din Bucureşti.

Videoclipul piesei „Larissa” a fost filmat în urmă cu două săptămâni într-un atelier de arte plastice din Bucureşti de către Lea Rasovszky şi Adrian Popescu iar post-producţia este semnată de Mario Oprean. Materialul video va fi disponibil, ca şi EP-ul, tot de miercuri, 9 noiembrie, pe toate platformele sociale Hot Casandra.

Hot Casandra [live with band] înseamnă Paul Ballo [voce], Radu Teodorescu [clapă], Mircea Ioniţă [chitară / bass] şi Iulian Cuculea [programare], iar la lansarea „Early Nightmares” de sâmbătă, 5 noiembrie, pe scenă, ca invitată specială, va urca şi Bianca Ionescu, prim soprană la Opereta Română, care va interpreta două piese alături de trupă. Vocea Biancăi Ionescu se regăseşte şi pe “Hold Me Tight”, una dintre piesele de pe “Early Nightmares”.

Paul Ballo, producătorul, muzicianul şi vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului român şi nu numai de pe parcursul carierei sale ca toboşar în trupele Go To Berlin, The Amsterdams şi Kumm. La ora actuală, Paul Ballo mai este implicat şi în Trouble Is, trupa fondată anul trecut alături de Matei Țeposu, bunul său prieten şi fost coleg de la Go To Berlin.

Warm-up: Yoon (dj set), Indie Jules şi George G.

Intrare: 15 lei

Cookies