Hot Casandra @ GuerriLIVE

de:
29 mart. 2012
0 Afișari
Hot Casandra @ GuerriLIVE

Luni, 2 aprilie, de la 7 seara, Hot Casandra vine la Guerrilive-ul pastorit de Bogdan Serban cu o doza de … power pop. Paul Ballo, vocalul trupei, va canta live piesele de pe EP-ul Early Nightmares, dar promite ca are si cateva piese surpriza. Si, desigur, nu va lipsi nici Bianca Ionescu pentru duet-ul Hold Me Tight. Piesa este cel de-al doilea extras de pe EP-ul de debut semnat Hot Casandra, Early Nightmares; o colaborare cu soprana de la Opera Nationala din Bucuresti, Bianca Ionescu, mama lui Paul. Videoclipul, lansat sambata trecuta, este regizat de Tudor Petremarin.

Piesa Hold Me Tight a intrat de saptamana trecuta si in playlist-ul Radio Guerrilla, aceasta fiind al doilea single semnat Hot Casandra care se aude pe frecventele Guerrilla, dupa Larissa.

Paul Ballo, producatorul, muzicianul si vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este deja un nume cunoscut publicului iubitor de muzica alternativa din Romania, acesta activand, pana acum, si in trupele Go To Berlin, The Amsterdams si Kumm.