BAZAR

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 29 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 29 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop 29 noiembrie 2015, Berbec:
Nu staţi în casă astăzi. Găsiţi-vă ceva de făcut pe afară pentru că aerul curat vă va face foarte bine. Mai mult, este posibil şi să vă întâlniţi cu oameni care au un efect bun asupra voastră pentru că vă înveselesc şi vă ridică moralul. Este momentul să lăsaţi deoparte drama şi să vă eliberaţi de resentimente.

Horoscop 29 noiembrie 2015, Taur:
Nu suportaţi ca lumea să nu vă ascute atunci când voi vorbiţi şi faptul că nu puteţi fi pe placul tuturor, dacă nu sunteţi acceptaţi aşa cum sunteţi, mai bine plecaţi. A venit vremea să le arătaţi celor din jur că au nevoie de voi şi doar lăsându-i de capul lor îi veţi face să înţeleagă asta.

Horoscop 29 noiembrie 2015, Gemeni:
Acceptaţi cu detaşare şi cu maturitate faptul că ce a fost a fost şi asta este. Este timpul să închideţi un capitol care v-a făcut să suferiţi, aşa că rupeţi legăturile care vă mai ţin ancoraţi în acele vremuri. Ieşiţi şi vă plimbaţi azi, urcaţi-vă la volan şi şofaţi o oră, două până daţi de un belvedere ca să vă clătiţi mintea.

HOROSCOP ZILNIC DUMINICĂ, 29 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Horoscop 29 noiembrie 2015, Rac:
Azi vă faceţi timp pentru hobby-uri, pentru vizite pe la prieteni sau rude şi mai ales pentru viaţa voastră personală. Partenerul aşteaptă demult să îi faceţi această surpriză. Dacă sunteţi singuri, se anunţă o aventură de vis. Vă veţi face de cap, asumându-vă toate riscurile. Atitudinea voastră este molipsitoare.

Horoscop 29 noiembrie 2015, Leu:
Este distracţie mare în casa voastră azi. Este posibil să primiţi vizita unor prieteni cu copii şi să se creeze o stare de spirit foarte distractivă sau să vină pe la voi toată gaşca de prieteni şi să organizaţi ad-hoc un party. Veţi risipi şi nişte bani pe care îi puseserăţi deoparte, dar nu vă va părea rău.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button