HOROSCOPUL weekend-ului 13-14 AUGUST. Află ce ţi-au rezervat astrele

de:
13 aug. 2016
1 Afișari
HOROSCOPUL weekend-ului 13-14 AUGUST. Află ce ţi-au rezervat astrele

Berbec

Sambata: Poti primi o oferta tentanta, insa te gandesti daca sa o accepti sau nu. Cel mai bine ar fi sa stai si sa analizezi cu atentie situatia ivita. Doar asa poti lua cea mai buna decizie.

Duminica: Te simti in forma maxima astazi si ai sanse mari ca totul sa iti mearga pefect. Totusi, ar fi bine sa ai putina grija in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita.

Taur

Sambata: Ai tendinta de a judeca prea aspru persoanele din jurul tau. Inainte sa faci asta, aminteste-ti ca nici tie nu iti place cand cineva te critica dur si alege-ti cu atentie vorbele.

Duminica: Farmecul tau personal te face sa fii in centrul atentiei. Ai grija, insa, sa la ce vorbesti azi cu partenerul de viata! Nu face promisiuni pe care stii ca nu poti sa le duci la indeplinire.

Gemeni

Sambata: Esti foarte dur cu tine si ai tendinta sa te raportezi la faptele celor din jur. Tine minte ca fiecare este unic in felul sau si ca tu esti bun la ceva la care altii nu exceleaza.

Duminica: Creativitatea ta este debordanta astazi, asa ca incearca sa o folosesti cat poti de mult. Sa nu ii faci reprosuri nemeritate persoanei iubite, daca nu ai chef de o cearta.

Rac

Sambata: Dai dovada de o capacitate de a ierta iesita din comun. Realizezi ca nu are sens sa iti bati capul cu un aspect din trecutul tau, care s-a consumat de foarte multa vreme.

Duminica: Sunt posibile unele dificultati in planul financiar in aceasta zi. Cel mai important este sa iti pastrezi capul limpede si vei vedea ca poti iesi cu bine din aceasta situatie.

Leu

Sambata: O persoana foarte draga tie are nevoie de ajutor pentru a depasi o problema delicata. Nu ezita sa ii acorzi ajutorul tau!

Duminica: Este posibil sa fie nevoie sa faci o calatorie neasteptata, lucru care iti da planurile peste cap. Pastreaza-ti calmul si evita discutiile inutile.

Fecioara

Sambata: Astazi, te coplesesc emotiile si esti mai sensibil si mai vulnerabil ca de obicei. Ai grija cum te comporti si ce decizii iei!

Duminica: Esti un pic tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discutii in contradictoriu cu persoanele din anturajul tau. Atentie mare la ce spui!

Balanta

Sambata: Daca vrei sa scapi de o grija, cel mai bine ar fi sa spui ce ai pe suflet. Vei simti o eliberare puternica atunci cand vei vorbi deschis despre ce te supara.

Duminica: Ziua aceasta se anunta a fi una buna pentru tine, cu realizari in planul social, dar si in cel material. Profita din plin de sansele care se ivesc azi!

Scorpion

Sambata: Norocul este de partea ta azi, asa ca trebuie sa valorifici aceste momente. Gandeste-te cu mare atentie in ce vrei sa investesti.

Duminica: Pot avea loc evenimente deosebite azi, care iti schimba viata in bine. Totodata, ai de luat o decizie importanta intr-o problema de natura sentimentala.

Sagetator

Sambata: Daca vrei ca visele sa ti se indeplineasca, trebuie sa muncesti din greu pentru ele. Nimic in viata asta nu se poate face fara putin efort.

Duminica: O problema in amor, mai veche, nu iti da pace. De asemenea, situatia financiara iti da unele batai de cap.

Capricorn

Sambata: Poti face lucruri minunate si fara ai pune pe altii sub presiune. Aminteste-ti ca trebuie sa dai dovada de rabdare in unele momente.

Duminica: O veste primita dimineata te irita. Ai mare grija: nu provoca o cearta cu persoana iubita din cauza faptului ca tu te simti nervos.

Varsator

Sambata: O discutie cu un prieten de incredere te mobilizeaza si te face sa te simti increzator in propriile forte. Asculta de sfaturile pe care ti le da aceata persoana.

Duminica: Poti avea o mica disputa cu partenerul de viata, din cauza faptului ca acorzi multa atentie locului de munca. Este nevoie de putina intelegere.

Pesti

Sambata: Alaturi de tine este o persoana cu care ai o relatie cu totul speciala. Ar fi bine sa asculti de sfaturile acestei persoane si sa pretuiesti aceasta relatie..

Duminica: Dorinta de a castiga mai multi bani te face sa pui in plan secundar partea sentimentala. Trebuie sa iti stabilesti cu grija prioritatile.

 

Sursa: huff.ro

Cookies