ȘTIRI

Horoscopul sănătății pentru luna septembrie 2014. Riscuri mici de boli pentru toate zodiile

Horoscop sanatate Berbec luna septembrie 2014
În luna septembrie, există riscul de a avea tensiune. Sunteți stresați, din cauza poziției planetei Mercur care este plasată în sectorul de sănătate. Din fericire, planeta Neptun reduce semnificativ impactul acesteia.

Horoscop sanatate Taur luna septembrie 2014
Dacă veți suferi de insomnie, atunci acest lucru este datorat planetei Uranus. Mai bine luați doze mici de sedative pentru 2-3 zile, însă nu exagerați.

Horoscop sanatate Gemeni luna septembrie 2014
Fiți atenți dacă aveți probleme cu sistemul cardiovascular. Planetele indică faptul că timpul nu este potrivit pentru efort excesiv la locul de muncă și sport intens.

Horoscop sanatate Rac luna septembrie 2014
În această luna simțiți că nu aveți rezistentă fizică. Cu toate acestea, sunteți fragili și trebuie să va protejați de frig și stres.

Horoscop sanatate Leu luna septembrie 2014
Sistemul imunitar este ușor scăzut, ceea ce înseamnă că aveți nevoie pentru sa evitati virușii. Aveți grijă cum și cât mâncați, pentru a nu lua în greutate.

Horoscop sanatate Fecioară luna septembrie 2014
Planetă Saturn va poate aduce unele probleme de sănătate, dar ele nu vor fi grave. Aveți un apetit crescut, iar acest lucru necesită chiar mai multă disciplină la masă.

Horoscop sanatate Balanța luna septembrie 2014
Simțiți un val puternic de energie, iar starea dvs de spirit este excelentă. Este o perioadă de recuperare și scăpați de oboseală. Fiți atenți cu nervii.

CITESTE CONTINUAREA PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button