Horoscopul chinezesc şi influenţa lui asupra norocului tău

15 sept. 2020
4 Afișari
Horoscopul chinezesc şi influenţa lui asupra norocului tău

Felul în care horoscopul îşi pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi nu mai este o noutate. Este o rutină zilnică pentru mulţi dintre noi ca înainte de a pleca la activităţile cotidiene să consultăm horoscopul zilnic pentru a vedea ce ne rezervă astrele. Horoscopul chinezesc este folosit mai ales în zona asiatică, cu predilecţie în China, Thailanda, Japonia şi Vietnam, însă, în ultima vreme se pare că este în aria de interes a europenilor. Poate e datorită diferenţelor majore faţă de horoscopul occidental pe care fiecare dintre noi îl cunoaste.

Ce modificări aduce horoscopul chinezesc?

În general, horoscopul ne oferă o posibilă succesiune de întâmplări, în anumite repere de timp, în urma analizei unor planete care definesc fiecare zodie în parte. Această succesiune de întâmplări are 2 direcţii de acţiune, una generală şi una personalizată. Astrograma unei zile dă previziunea generală, în timp ce horoscopul personal se bazează pe o suprapunere de astrogramă natală pe cea a unei zile. Asta şi face horoscopul chinezesc, oferă o prognoză personalizată prin structura sa care are la bază un ciclu de 12 ani, integrat într-un alt ciclu mai vast, de 60 de ani. Mai jos poţi afla mai multe detalii legate de acest subiect. Şi, venim cu un pont! Dacă 2020 îţi va purta noroc, nu uita să arunci o privire aici https://jocuricazinouri.com/casino/superbet/  şi să te bucuri de o experienţă nouă.

Ca zodiacul occidental, cel chinezesc este împărţit în 12 etape asociate unui animal:

 1. Şobolan
 2. Bivol
 3. Tigru
 4. Iepure
 5. Dragon
 6. Şarpe
 7. Cal
 8. Capră
 9. Maimuţă
 10. Cocoş
 11. Câine
 12. Mistreţ

Ce reprezintă fiecare animal?

Prin urmare, fiecare animal este perceput să ofere o anumită serie de calităţi persoanelor născute în anii respectivi:

 • Dacă zodia şobolanului te caracterizează, anul în curs este propice unor schimbări esenţiale din viaţa ta. Este posibil să apară o nouă oportunitate de afaceri, sau o ofertă care să te facă să-ți schimbi locul de muncă. Dragostea îţi bate la uşă, relaţia putând să fie transformată în una de durată. Financiar stai bine, însă este bine să manifeşti o oarecare prudenţă privind cheltuielile care nu sunt urgente!
 • Bivolul îşi pune amprenta asupra ta într-un mod brusc, care o să îţi schimbe percepţia despre viaţă într-un mod plăcut. Norocul se dovedeşte a fi aliatul tău de nădejde în acest an, toate afacerile îţi ies aşa cum nu te aşteptai şi asta, cu ajutorul unor sfaturi pe care le primeşti de la cunoscători şi pe care le aplici mereu cu sfinţenie. 
 • Tigrul aduce celor născuţi în această perioadă ruperi de ritm care pot afecta emoţional. Este posibilă o detaşare cu serviciul. Investiţiile financiare nu sunt recomandate în acest an. Foloseşte resursele disponibile şi capitalizează rezerve pentru ani grei. Familia este alături de tine şi la bine şi la greu, aşa că bazează-te în continuare pe ea!
 • Iepurele aduce un an excelent din punct de vedere al relaţiilor pe care le poţi încropi la muncă şi în viaţa personală. Eşti perceput ca o persoană sociabilă, în anturajul căreia este bine să te găseşti. Dragostea este şi ea prezentă în viaţa ta. Auspiciile sunt favorabile, iar familia întemeiată în acest an îţi va aduce stabilitatea şi siguranţa de care ai nevoie.
 • Dragonul este decis să te însoţească şi în acest an, aducându-ţi multiple realizări în plan profesional. O deplasare în scop de team building se arată la orizont, aşa că nu mai sta pe gânduri, este oportunitatea aşteptată! Dă curs invitaţiei primite! În familie evită să te implici în certuri banale, lasă de la tine şi te vei putea bucura de armonie şi bună înţelegere.
 • Zodia şarpelui este sinuoasă ca animalul care o reprezintă şi te va trece în anul în curs prin schimbări neașteptate. Ghinionul trebuie să se rupă şi acest an se poate dovedi acela în care realizările să fie la putere. Banii rămân în casă, însă este indicat să nu te hazardezi acordând împrumuturi mari persoanelor pe care nu le cunoşti atât de bine. Fii rezervat şi rămâi la stadiul de amic, nu la cel de creditor!
 • Calul este semnul zodiacal care îţi aduce încăpăţânare. O manifeşti cu predilecţie la locul de muncă, unde, ideile tale nu sunt adesea luate în considerare. A venit timpul că această percepţie să se schimbe şi să fi apreciat la adevărata ta valoare. Familia este pusă şi ea în faţa schimbării. 
 • Dacă capra te defineşte ca semn zodiacal, este timpul să acorzi o mai mare atenţie sănătăţii. Starea financiară este una bună, familia îţi aduce liniştea necesară, dar singura posibilitate să ieşi din rutina zilnică este deteriorarea acesteia. Dacă nu ai mai fost de multă vreme la un control medical de specialitate, este timpul să îţi revizuieşti această mentalitate, astfel că, dacă suferi de o boală care nu te-a mai supărat în ultima vreme, se impune un control periodic pe care trebuie să îl faci!
 • Precum o maimuţă în copac, aşa şi cei născuţi în acest interval de timp se pot căţăra cu uşurinţă pe scara ierarhiei sociale. A venit clipa să fii apreciat şi să ţi se ofere postul de conducere aşteptat. Este posibilă o mică pierdere financiară, care va fi recuperată integral prin mărimea salariului adus de noul job. Sănătatea este şi ea la cote mari iar, relaţiile de familie se consolidează exact aşa cum te-ai aşteptat.
 • Cocoşul este încăpăţânatul şi totodată romanticul incurabil al zodiacului chinezesc. Gesturile romantice nu rămân fără rezultat. 2020 este anul propice în care poţi să îţi întemeiezi o familie la care ai sperat de multă vreme. Sănătatea s-ar putea să îţi dea ceva de furcă, însă sunt doar afecţiuni de mică importanţă pe care le vei depăşi rapid.
 • Dacă eşti născut în zodia câinelui, atunci anul în curs se va dovedi a fi unul stabil, precum ataşamentul acestui patruped faţă de stăpânul său. Ai muncit cu dedicaţie anul trecut, aşa că acum este timpul să îţi faci şi planuri de vacanţă. Este momentul de respiro după un an încărcat. Banii nu îţi lipsesc, sănătate ai, deci planifică cât mai repede această escapadă binemeritată.
 • Zodia mistreţului te va bucura în acest an cu schimbări în plan familiar şi financiar. Se anunţă un an profitabil pentru firma pe care o coordonezi. Eşti plin de încredere şi acest lucru ţi se vede prin toţi porii. 

Norocul tău nu constă întotdeauna în banii pe care poate îi poţi obţine cu o uşurinţă debordantă, fapt pentru care este posibil să trezeşti invidii. Însă ceea ce este cu adevărat important este să îl împarţi cu familia şi cu oamenii dragi, astfel încât să să fii împlinit pe toate planurile. 

Cookies