Horoscopul banilor pentru martie 2015. Horoscop financiar pentru toate zodiile

de:
03 mart. 2015
0 Afișari
Horoscopul banilor pentru martie 2015. Horoscop financiar pentru toate zodiile

Horoscopul banilor pentru martie 2015 va aduce odată cu venirea primăverii, o mulțime de oportunități de promovare la locul de muncă, căștiguri neașteptate și proiecte noi prin care unii nativi își vor etala din plin calitățile.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Berbec

Nativii din berbec au mari șanse de promovare în luna martie, sunt plini de energie și foarte creativi, fapt care duce la implicarea în proiecte noi iar banii nu întârzie să apară ca rod al muncii depuse. Mare atenție însă la temperament, o vorbă spusă la nervi vă poate pune într-o lumină mai puțin plăcută înaintea sefului.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Taur

Pentru nativii din zodia taur, luna martie aduce acel calm bine meritat în viața profesională. Aveți mare grijă la buget, s-ar putea să fiți tentat să cumpărați mai multe lucruri decât aveți nevoie, banii vin, dar se pot duce foarte repede. Bazați-vă pe simțul practic care vă caracterizează zodia și veți evita această problemă.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Gemeni

Zodia Gemeni e una dintre favoritele astrelor în luna martie, când vine vorba de bani. Îndrăzniți să exploatați toate posibilitățile care vă ies în cale, pentru că vor fi multe. E momentul dumneavoastră să vă impuneți și să puneți în practică toate acele idei, pe care le-ați păstrat până acum doar pentru sine. Luna martie aduce mari șanse de reușite și căștiguri.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Rac

Luna Martie favorizează toți racii optimiști care au planurile și ideile foarte bine puse la punct. Mobilizați-vă forțele și mergeți înainte, dispuneți de toate atuurile și aveți un farmec aparte care nu vă va lăsa la greu.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Leu

Se anunță multe schimbări care s-ar putea să afecteze bugetul nativilor din zodia leu. O să investiți bani în lucruri precum, o mică redecorare a casei sau înlocuirea unor lucuri vechi cu altele noi. Leului îi place să fie cât mai modern, o altă investiție pe care ar putea să o facă ar fi satisfacerea unui moft, o bijuterie, o minivacață sau un lucru pe care a pus ochii de mult.

Horoscopul banilor luna Martie 2015, Fecioară

Aveți mare grijă luna aceasta la investiții, astrele vă recomandă să fiți cât mai prudent pentru că există riscuri mari să intrați în pagubă. Gândiți-vă de zece ori și acționați odată, consultați-vă cu membri familiei sau prietenii apropiați dacă vreți de făcut o investiție importantă.

Citeste tot articolul pe yve.ro.

Cookies