HOROSCOP ZILNIC, VINERI, 6 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
05 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, VINERI, 6 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, VINERI, 6 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015 BERBEC

Nu da satisfactie celor care sunt pusi pe harta si critica tot ce aud. Continua ce ai inceput fara sa tii cont de multele oprelisti care vin de la oameni nervosi si irascibili din preajma. Ba mai mult, ai sa vezi ca nervii acestora sunt exact motorul tau principal de energie: pentru a le arata lor ca esti capabil de ceea ce ei pun sub semnul intrebarii, devii mult mai concentrat pe scopul tau cel mare. Te ambitionezi si vezi ca ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemultumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivatia perfecta pentru a merge mai departe. Nu te supara pe cei care te judeca, ci dimpotriva: preia de la ei ceea ce te stimuleaza sa devii mai bun!

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015 TAUR

Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. Esti plin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015 GEMENI

Tu esti o sageata care, daca e lansata din arcul potrivit si cu viteza adecvata, ajunge la rezultate demne de toata lauda. Ca atare alege-ti tinta pentru ceea ce stii tu sa faci cel mai bine si da-i drumul! Cel mai greu este, deci, sa gasesti scopul cel mai inalt spre care sa te lansezi, dar o persoana complexa ca tine poate face orice, daca isi propune. Descopera-ti visele cele mai inalte, dorintele care, pentru multi, par imposibile, vizualizeaza-le ca si cum ai fi deja acolo, bucurandu-te de gustul lor. Fii pregatit pentru noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015 RAC

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru ca ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru ca ai in preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ti-ai propus sa faci. Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce iti spun ei, toate ti se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e sa faci abstractie de acest anturaj sau sa pleci de aici de urgenta. Cu asemenea tovarasi, nu vei observa nici un progres, pentru ca ei te trag in jos dupa ei. Elibereaza-te de povara lor!

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015 LEU

Uneori, iti ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele sa nu mai prinda contur. Te inseli, exact asta trebuie sa faci, sa verbalizezi, sa spui clar si raspicat ce anume doresti, nu doar sa tii dorintele tale ferecate in suflet. Da-le voie sa se manifeste printr-o atitudine optimista, exprima in cuvinte ce vrei sa primesti, lasa vocea aceea interioara care vorbeste timid sa strige si in exterior ce vrei, pentru ca numai asa vei fi auzit. Gaseste o cale pentru a-ti exprima dorintele intr-o forma mai sonora, publica, scrie-le, rosteste-le tare, fa ceva prin care ceea ce auzi in interior sa se auda si in afara.

Citește mai mult pe acvaria.com.

Cookies