HOROSCOP ZILNIC VINERI, 27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

de:
26 nov. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC VINERI, 27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Horoscop 27 noiembrie 2015 – Berbec

Azi esti ceva mai prudent si nu te aventurezi intr-un proiect nou fara masuri de precautie si o organizare atenta in prealabil. Totusi, cineva te stimuleaza sa te implici mai mult, ca merita sa lasi la o parte suspiciunile sau teama de esec, deci molipseste-te de la el de entuziasm si energie. Esti in fata unui eveniment care te solicita la maximum iar pasivitatea nu pare a fi cea mai buna solutie. Fiecare intra in aceasta combinatie cu alte calitati: tu cu maturitatea si organizarea, celalalt cu stimulentele si energia.

Horoscop 27 noiembrie 2015 – Taur

Indiferent din ce tabara faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o buna cooperare cu cei din generatia diametral opusa. Cei aflati la diferente mari de varsta pot conlucra perfect astazi, pentru ca si unii si altii au ceva de invatat de la ceilalti. Cel matur va arata mai multa intelegere pentru ca a fost si el candva tanar si accepta spiritul revolutionar al celor tineri, iar cel inca novice recunoaste experienta si superioritatea celui matur, ca atare din aceasta uniune de forte nu se poate naste decat ceva constructiv, reciproc avantajos.

Horoscop 27 noiembrie 2015 – Gemeni

Ti se fac propuneri interesante pe care ajunge doar sa le accepti si ele vor evolua spre implinirea lor cu brio. Nu mai esti tu cel temator si timid, ci profiti de sansele care ti se ofera pentru a le transforma in succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invita ceilalti sa faci, sau fii chiar tu initiatorul unor proiecte indraznete. Cineva trebuie sa vina cu ideea pentru ca aceasta sa inainteze spre reusita cea mai inalta. Tot ce atingi este de succes, deci lasa la o parte binecunoscutele tale slabiciuni si suspiciuni, fara a te gandi atata la ce vine, la piedicile inerente, la pretul pe care-l ai de platit. Acum conteaza doar rezultatele si iti investesti in acest sens toate resursele!

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU.

Horoscop 27 noiembrie 2015 – Rac

Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care inainteaza pas cu pas spre ceea ce va deveni intr-o zi realitate. Primul pas in acest joc de constructie e sa-i dai voie creativitatii sa ridice tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-ti incorseta inspiratia, nu pune piedici nici macar celor mai indraznete ganduri, pentru ca ele sunt totusi posibile. Elibereaza-te de limite, de interdictii impuse de altii sau de tine insuti si zbori usor catre varful spre care inaintezi cu elan.

Horoscop 27 noiembrie 2015 – Leu

Ca sa pui in practica acel proiect pe care il construiesti in minte de ceva vreme, trebuie sa te rupi un pic de activitatile cotidiene. E nevoie de liniste, poate si de singuratate, ca sa te poti concentra eficient la ce ai de facut. Permite-ti acest ragaz in care sa studiezi, sa te documentezi, sa pregatesti terenul cu minutiozitate, pentru ca nu e deloc simplu. E un plan de perspectiva in care orice detaliu conteaza. Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer masurate cu atentie si nu ai voie sa gresesti. Esti foarte motivat sa te apleci asupra acestui proiect, pentru ca duce acolo unde vrei si, mai ales, detii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu si rapid!

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 27 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. Vezi restul zodiilor pe Revista Teo.

Cookies