HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
19 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

HOROSCOP ZILNIC BERBEC, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015 

Esti impovarat de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia ta. Unii uita ca ai si tu necazurile tale, uita ca ai si tu o viata personala si un timp liber limitat si te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate caile de comunicare accesibile catre urechea ta. Tu ii asculti, le dai sfaturi atat cat poti, dar incearca sa nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Ii poti ajuta cu o vorba buna, dar nu poti prelua pe umerii lor greutatile lor: debaraseaza-te de balastul negativ pe care il desarta in curtea ta!

HOROSCOP ZILNIC TAUR, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015 

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns intr-un punct sensibil din care nu mai intrezareai, momentan, nicio iesire. E bine sa iei o pauza, pentru o vreme, pentru a aduna noi informatii, pentru a cere opinii si din alte parti. Poti primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul in forta, semn ca e bine, din cand in cand, sa te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capat de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro inainte de urmatoarea etapa ce poate merge mai bine decat cea anterioara.

HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

HOROSCOP ZILNIC GEMENI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015

Partenerul s-ar putea sa nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate si sa incerce sa-ti mai restrictioneze spatiul personal, sa-ti mai taie elanul, dar nu-l lasa sa faca asta! Daca te iubeste, ar trebui sa inteleaga si sa accepte ca tu esti un spirit liber care doreste, macar din cand in cand, sa zboare in voie, asa cum simti nevoia si azi. Daca gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap in cap cu dorinta ta de libertate, e semn ca nu e omul care ti se potriveste. Daca ar fi spirit geaman cu tine, ar zbura acum alaturi de tine, deci gandeste-te cum il poti trage tu in sus pe el, si nu invers: el in jos pe tine.

HOROSCOP ZILNIC RAC, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015

Daca il ai si pe partenerul de viata alaturi neconditionat, esti capabil de orice, pentru ca primesti din partea sa toate resursele necesare pentru a reusi. Iubirea sa, stimulentele sale, incurajarile care vin sincer si tonic de la el, devin motorul tau principal de energie pentru ceea ce ti-ai propus. El asteapta mult de la tine, dar iti si ofera mult, deci ce iti poti dori mai mult de la viata in doi? Se poate vorbi de o colaborare excelenta intre sot si sotie, pentru ca fiecare contribuie la buna desfasurare a relatiei cu ceea ce are el mai de pret si va completati reciproc de fiecare data.

HOROSCOP ZILNIC LEU, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015

Nu te grabi sa renunti la ceva de care ai impresia ca nu mai ai nevoie. Da, poate in acest moment pare inutil, un balast pe care il tot cari dupa tine de ceva vreme, dar nu ai de unde sa stii daca nu cumva exact acel lucru va deveni esential peste un an, doi, zece. Sunt unele lucruri de care nu trebuie sa te debarasezi, chiar daca nu mai stii pe unde sa le depozitezi in viata ta: oameni, obiecte, amintiri, hartoage. Lasa-le, mai gaseste-le loc prin viata ta, pentru ca cel putin acel lucru pe care esti gata sa-l arunci azi la gunoi, iti va mai fi folositor candva, nici nu stii cand! Mai muta-le de colo-colo pana le vei gasi utilitatea!

Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com

Cookies