HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, VINERI, 20 IUNIE

de:
19 iun. 2014
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC VINERI, 20 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, VINERI, 20 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Vineri 20 iunie 2014
Berbecii pot călători pe distanțe scurte în interes personal sau financiar. Trebuie să acorde o atenție maximă alimentației sănătoase și exercițiilor fizice pentru a avea o stare bună.

Horoscop zilnic taur Vineri 20 iunie 2014
Un grup mare de reprezentanți ai semnului zodiacal sunt amenințați de acțiuni necinstite din partea cuiva. Această persoană se poate oferi să vă ajute la unele activități și să vă înșele, sau să vă fure bani.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 20 iunie 2014
Astăzi veți avea o formă bună și aveți dorința de a munci mult. Se găsește totuși cineva să atenueze entuziasmul dvs, dar este mai bine să nu răspundețI, deoarece persoanele care au curaj să riște ajung la reușită.

Horoscop zilnic rac Vineri 20 iunie 2014
Fiți atent la inițiativele pe care le luați, mai ales la unele dintre ele, pentru că orice ambiguitate poate da naștere conflictelor. Cunoscând aceste vulnerabilități vă puteți proteja mai bine de necazuri. Evitați întâlnirile de seară.

Horoscop zilnic leu Vineri 20 iunie 2014
Mintea dvs flexibilă și diplomația vă ajută foarte mult astăzi, mai ales în relațiile oficiale, dar cu siguranță nu în mod exclusiv. Totul se va baza pe logica dvs.

Horoscop zilnic fecioară Vineri 20 iunie 2014
Ziua de azi va fi destul de ocupată pentru acei dintre dvs care vor negocia problemele de afaceri. Soluția de succes poate fi realizată dacă luați în considerare cea mai mare responsabilitate și încercați să o puneți în aplicare.

Horoscop zilnic balanța Vineri 20 iunie 2014
Astăzi, se pot întâmpla schimbări benefice care vor aduce ordine în viață de zi cu zi. Aveți o dorință mare pentru noi provocări: sport, hobby-uri, divertisment.

Continuarea pe bewoman.ro

Cookies