BAZAR

HOROSCOP ZILNIC VINERI 10 IULIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec, AZI, Vineri 10 iulie 2015

Vineri trebuie să vă faceți mai mult timp pentru a vă odihni. Vă este greu să vă concentrați și simțiți că vă lipsește energia, așa că nu vă forțați și încheiați doar sarcinile urgente, iar restul timpului încercați să îl dedicați familiei.

Horoscop zilnic taur Vineri 10 iulie 2015

Puteți primi vești bune legate de finanțele dumneavoastră. Încercați să nu intrați în dispute inutile. Discutați intențiile legate de problemele de familie cu persoanele potrivite.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 10 iulie 2015

Vineri nu trebuie să vă implicați în activități financiare importante, deoarece există riscul să faceţi greșeli. Mai degrabă puteți să luați parte la activități care nu implică mult efort. Este o zi potrivită pentru călătorii și să acumulați noi experiențe.

Horoscop zilnic rac Vineri 10 iulie 2015

Nu rămâneți indiferent la nevoile unei persoane. Dacă simțiți că partenerul nu vă apreciază așa cum vă doriți, încercați să discutați deschis cu el şi să evitaţi să stați supărați. În această zi aveți șansa să consolidaţi parteneriatul personal sau de afaceri.

Horoscop zilnic leu Vineri 10 iulie 2015

Vineri simțiți nevoia ca alții să aibă grijă de dumneavoastră și să vă răsfețe. Dacă vă întâlniți cu un om cu care ați avut o relație în trecut, nu vă lăsați păcăliți de vorbe dulci și gesturi tandre, ci mai degrabă încercați să treceți peste.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button