HOROSCOP ZILNIC URANIA VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP AZI BERBEC, TAUR, RAC, GEMENI, LEU

de:
29 oct. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC URANIA VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP AZI BERBEC, TAUR, RAC, GEMENI, LEU

HOROSCOP ZILNIC URANIA AZI VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, RAC, GEMENI, LEU:

Horoscop zilnic URANIA 30 octombrie 2015, Berbec:
A cincea zi a săptămânii se anunţă a fi una foarte dificilă pentru persoanele născute în semnul Berbecului. Aveţi multe conflicte interioare de care trebuie să vă ocupaţi, însă vă este teamă de schimbările pe care trebuie să le faceţi. Preferaţi să lăsaţi timpul să treacă, însă problemele vor deveni şi mai complicate. Astrele vă sfătuiesc să luaţi decizii urgente!

Horoscop zilnic URANIA 30 octombrie 2015, Taur:
Săptămâna aceasta pare să fie una foarte complicată pentru voi, iar ziua de vineri nu face excepţie. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi proiecte pe care trebuie să le rezolvaţi.

HOROSCOP ZILNIC URANIA VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, RAC, GEMENI, LEU:

Horoscop zilnic URANIA 30 octombrie 2015, Gemeni:
Astăzi sunteţi supuşi unor tulburări emoţionale destul de puternice; vă este dificil să vă concentraţi asupra treburilor profesionale, însă şefii aproape că vă obligă să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Interacţionaţi dificil cu persoanele din jurul vostru.

Horoscop zilnic URANIA 30 octombrie 2015, Rac:
Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi; este posibil să aveţi parte de câteva probleme interioare, care nu vă dau pace. Din fericire, aceste experienţe emoţionale negative vor putea duce la rezultate constructive în ceea ce vă propuneţi.

Horoscop zilnic URANIA  30 octombrie 2015, Leu:
Încercaţi să fiţi cât mai sinceri cu persoanele din jurul vostru; dacă ceva vă deranjează în relaţia cu cei apropiaţi şi nu puteţi fi deschişi cu privire la această situaţie, vă este dificil să investiţi energia pe care o ţineţi în altceva. De aceea alegeţi să spuneţi, chiar dacă riscaţi să răniţi pe cineva drag.

Restul horoscopului, pe horoscop-urania.org.

 

Cookies