ȘTIRI

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEȘTI:

Horoscop 28 noiembrie 2015, Balanţă:
Prima parte a zilei pare să fie un moment bun pentru discuţii de orice fel; vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi reuşiţi să comunicaţi până şi cu cele mai dificile persoane. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment frumos.

Horoscop 28 noiembrie 2015, Scorpion:
Conjunctura astrală favorizează viaţa financiară; bugetul se poate îmbunătăţi considerabil astăzi datorită unui cadou sau a unei sume de bani oferite de o rudă apropiată. După orele prânzului, există posibilitatea de argumente dificile şi conflicte dureroase cu oameni dragi.

Horoscop 28 noiembrie 2015, Săgetător:
Ziua de 28 noiembrie pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; aveţi multe de rezolvat şi puţin timp pentru a termina tot ce vă propuneţi. În cazul în care nu vă descurcaţi, încercaţi să cereţi ajutorul unui coleg de încredere. Seara va fi mai liniştită.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP PEȘTI, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEȘTI:

Horoscop 28 noiembrie 2015, Capricorn:
Astrele nu vă recomandă să vă pierdeţi toată energia pe sarcinile şi treburile minore; riscaţi să obosiţi foarte repede şi să pierdeţi câteva colaborări interesante şi foarte profitabile din punct de vedere financiar. De asemenea, aveţi mare grijă la deciziile pe care urmează să le luaţi.

Horoscop 28 noiembrie 2015, Vărsător:
Astăzi trebuie să daţi dovadă de profesionalism dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele cu partenerii de afaceri. Pentru a menţine o imagine serioasă, încercaţi să nu intraţi prea mult în detalii la şedinţele la care participaţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă.

Horoscop 28 noiembrie 2015, Peşti:
Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă de familie; daţi dovadă de profesionalism şi aveţi multă răbdare astfel încât să fiţi mulţumiţi de rezultatul muncii voastre. Seara va fi una mai liniştită.

Citește restul horoscopul pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button