HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
27 nov. 2015
1 Afișari
HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 NOIEMBRIE 2015. HOROSCOP ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – BERBEC: Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare. Incercati sa va calmati, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la serviciu! Este recomandabil sa amanati deciziile importante. Evitati speculatiile!

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – TAUR: S-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie incordate din cauza starii de agitatie pe care o aveti de dimineata. Daca doriti sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca acum nu va surade norocul. Aveti tendinta de a miza totul pe o singura carte, ceea ce va poate duce la un esec de proportii. Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – GEMENI: S-ar putea sa plecati intr-o delegatie. Nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Incercati sa nu va sustineti cu incapatanare punctul de vedere! Sunteti nemultumit din cauza problemelor financiare, dar va sfatuim sa va pastrati calmul. In curand veti primi bani de la o ruda apropiata.

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – RAC: Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten va propune o colaborare care v-ar putea ajuta sa va imbunatiti simtitor situatia financiara. Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – LEU: Nu incercati sa cereti astazi o marire de salariu, chiar daca sunteti convins ca o meritati! Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita prea multa concentrare. Dupa-amiaza sunt sanse sa va linistiti putin, in mijlocul familiei.

Horoscop sâmbătă, 27 noiembrie 2015 – FECIOARĂ: Dimineata s-ar putea sa va sune o ruda din alta localitate si sa va anunte ca intentioneaza sa va viziteze. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar plecati urechea si la sfaturile prietenilor!

Cookies