BAZAR

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 28 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE SÂMBĂTĂ, 28 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 28 iunie 2014

Veți simți nevoia să dezvoltați noi cunoștințe și abilități, dacă doriți să stabilizați poziția dumneavoastră în afaceri. Fiți tolerant cu familia și rudele acestora.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 28 iunie 2014

Unii tauri au o stare de spirit pesimistă, cauzată de o relație romantică din trecut, care acoperă o perioadă lungă din viața lor. Sentimentele similare vă aduc frecvent concluzii exacte și corecte.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 28 iunie 2014

Pentru majoritatea Gemenilor se simte o instabilitate, fiind rezultatul unui dezechilibru intern sau emoțional. Unii o au pe bună dreptate, pentru că se confruntă cu un moment important în viața personală.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 28 iunie 2014

Tensiunea de la locul de muncă este mare, dar asta nu vă împiedică să faceți bine. Veți primi noutăți din străinătate sau veți fi chemat în vizită. Chiar dacă pare imposibil, faceți această călătorie și acceptați invitația – acesta va fi un pas spre viitor.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 28 iunie 2014

Sâmbătă va fi dificil pentru alții să vă înțeleagă corect. Nu agravați tensiunile și potoliți-vă nervii.

Horoscop zilnic fecioară Sâmbătă 28 iunie 2014

Sâmbătă veți culege roadele cu muncă grea. Toate planurile dumneavoastră vor începe să se realizeze într-un mod potrivit. Mai bine nu planificați nimic, pentru că nu veţi ști când veţi avea programul liber.

Horoscop zilnic balanța Sâmbătă 28 iunie 2014

Această zi oferă un indiciu clar multora dintre balanțe, care vor semna un contract de afaceri sau vor ajunge la un acord cu privire la ceva de lucru. Toate acestea vor necesita reorganizarea imediată.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button