HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ 22 AUGUST 2015. ZODII AZI,SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
21 aug. 2015
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ 22 AUGUST 2015. ZODII AZI,SÂMBĂTĂ. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 22 August

Berbecii sunt plini de entuziasm și există o mare șansă ca aceştia să dea viață ideilor lor și să ia măsuri concrete în orice direcție. Unii dintre ei vor fi în căutare de aventură și această atitudine îi poate pune într-o situație dificilă.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 22 August

Este o zi plină de succese pentru cei care sunt angajați in muncă de creație sau intenționează să demareze un proiect nou. Totuşi, sâmbătă aceştia trebuie să se delecteze şi cu activitățile care le sunt cu adevărat pe plac.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 22 August

Astăzi vă puteți distra și uita pentru o zi de grijile zilnice. Starea dumneavoastră de spirit va fi bună, iar mulți dintre dumneavoastră vă veți simți confortabil în compania celor dragi. Este o zi foarte benefică pentru dezvoltarea competențelor.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 22 August

Dacă nu sunteți mulțumiți de locul de muncă, puteți cere părerea unei persoane iubite sau a prietenilor. Pe plan sentimental, încercați să luați inițiativă și să vă exprimaţi punctele de vedere.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 22 August

Leii simt dorința de aventură și această atitudine atrage mulți oameni în jurul lor. S-ar putea să aveți parte de o surpriză plăcută astăzi. Dacă lucrați în această zi, nu e de mirare că veți avea câștiguri bune.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Cookies