BAZAR

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ:

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 BERBEC

Sunteti pe punctul de a va lansa intr-o afacere care promite sa v-aduca succes si aveti timp zilele astea sa puneti toate lucrurile la punct-poate va mai ajuta cineva. E posibil sa incasati o suma de bani, sa vi se dea chiar si din urma si sa aveti cu ce sa platiti facturile, un sejur la distractie undeva.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 TAUR

Se parafeaza o situatie si vi se ia o greutate de pe suflet, o sa puteti intra in posesia unor bunuri, luati si niste bani si o sa fiti mult mai degajati. Foarte posibil randez-vous si se poate sa luati o decizie referitoare la viata voastra de cuplu, poate vreti sa legalizati relatia.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 GEMENI 

E posibil sa incasati niste bani de la serviciu si sa faceti aprovizionarea, poate aveti o petrecere maine, poimaine, o intrunire de familie si o sa robotiti pe-acasa. Ati putea obtine o semnatura pe un act care sa va permita accesul intr-o zona diferita de mediul pe care-l frecventati.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 RAC

O sa puteti desfasura activitatile preferate si sa mai uitati de serviciu, scoala, indeletniciri casnice si alte treburi repetitive. Ati putea trai sau retrai o frumoasa poveste de dragoste si sa va bucurati de momentele fericite la care ati visat dintotdeauna.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 LEU 

Va ocupati mai mult de casa in perioada asta, profitati de timpul liber cu al partenerului de cuplu si reparati, inlocuiti, ceva prin casa, dupa care iesiti si la o plimbare, diseara. O veste care va-ncalzeste sufletul, poate e o invitatie la munte sau in tara vecina sau doar la o cafea.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 FECIOARA 

Ati putea porni intr-o calatorie de azi, sa le faceti o vizita rudelor apropiate, sa strangeti relatiile, mai ales daca aveti o nunta sau un botez in curand. Poate v-ati luat un abonament la o sala de sport sau sa faceti miscare in aer liber, undeva la mare altitudine poate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button