BAZAR

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI.HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 BALANŢĂ

Or sa va treaca niste bani prin mana si poate le luati copiilor ce au nevoie pentru scoala, gradinita, ii duceti in parcul de distractii sau plecati impreuna intr-o excursie. O sa intrati in posesia unui act care va largeste orizontul, va ofera prilejul sa practicati o meserie, sa va cultivati un hobby.

Citeşte şi HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU 

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 SCORPION

O reusita, un accept, luati un credit sau primiti niste bani in plus de la serviciu, ori poate vi s-a aprobat o plecare in strainatate la studii sau sa lucrati acolo. Puteti pleca de azi intr-o excursie, poate sarbatoriti ceva, sau copiii au nevoie de aer curat si sa faca miscare si-i duceti.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Va puteti implica intr-un proiect de timp liber si sa va alegeti niste oameni pe masura, sa lucrati la ce va place si sa aduceti ceva nou in viata voastra. Va puteti hotara rapid sa porniti spre o zona de agrement, poate practicati un sport de echipa sau va duceti la un party.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 CAPRICORN

Negociere care se poate incheia cu bine si mai ales in favoarea voastra si de luni va puteti apuca de lucru, sa aveti de unde sa castigati bani, daca nu va descurcati cu banii. O iesire diseara, la distractie, intr-un club v-ar prinde bine de tot si ati mai reinnoda vechi prietenii.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

O veste buna, c-ati luat un examen, vi s-a semnat un act de proprietate sau ati fost acceptati la un serviciu, ori intr-o noua functie la actualul loc de munca. Intalnire cu cineva de care o sa va lege o prietenie ori poate o relatie sentimentala. Oricum, e an bun pentru sfera relatii.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 21 NOIEMBRIE 2015 PEŞTI Un eveniment in familie o sa va tina in priza si o sa va implicati trup si suflet, indiferent cata munca presupune si poate veti contribui si financiar. Poate va oferiti un moment de respiro la un SPA, sau o sa va duceti la aer curat, sa uitati de stresul acumulat.Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button