HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

de:
16 oct. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC BERBEC

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC TAUR

Ai putea primi un dar superb de la viata, dar daca tu singur spui ca nu-l meriti, nimeni nu ti-l da cu forta! Nu cumva te pedepsesti singur pentru o vina care nici macar nu-ti apartine? Prea iti tai singur toate recompensele din lista celor pe care le-ai merita, prea iei pe umerii tai responsabilitati care nu ar trebui sa iti parvina doar tie, spui prea des nu vreau. Invata sa te iubesti mai mult, sa-ti ingadui mai multe, pentru ca viata nu e facuta doar din limite, restrictii, legi, norme severe, refuzuri si usi trantite in nas. Dimpotriva, viata e un dar minunat care are atat de multe de oferit, totul e sa vrei tu sa desfaci ambalajul si sa descoperi ce e acolo pregatit doar pentru tine!

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC GEMENI

Chiar daca nu te-ai trezit inca de tot la realitate, ci mai traiesti inca intr-o lume usor amagitoare, merita sa continui pe aceeasi linie si de acum inainte. Nu inseamna ca traiesti intr-o iluzie, ci doar ca ai nevoie de acest vis frumos pentru a continua ce ai inceput, spre un nivel superior, de unde ai sa-ti poti permite o revenire la realitate, fara a suferi o deceptie. Continua sa cladesti castele, continua sa-ti imaginezi lucrurile asa cum ai vrea tu sa fie, pentru ca modul acesta usor idealist de a ridica o lume mai frumoasa te ajuta sa te simti bine. Visul merita sa fie dus mai departe, pentru ca a reveni la realitate tocmai acum te-ar face sa renunti la unele planuri care nu si-au atins inca punctul de maxim.

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC RAC

Nu te retrage de buna voie in carapacea ta din cauza acelui sentiment de inadaptare care te incearca. A accepta singuratatea nu e in beneficiul tau, ca atare, chiar daca prietenii nu sunt disponibili pentru a-ti tine companie, sigur iti este aproape familia. Vei uita de orice probleme daca-i accepti pe cei dragi in preajma ta. Chiar daca probleme are fiecare si intalnirea cu familia e tot un motiv de a vorbi despre ceea ce te apasa, vei vedea ca iti face bine discutia cu ei, pentru ca ei te incurajeaza, iti distrag atentia, te fac sa uiti de micile necazuri. Cu ajutorul lor, vei vedea ca exista intotdeauna solutii la orice!

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. HOROSCOP ZILNIC LEU

Tine inchisa ratiunea, pentru ca azi esti pus in fata unei situatii in care nu e nevoie nici de logica, nici de rationamente, nici de luciditate, ci de cat mai multa emotie. Totul trece prin prisma sufletului tau, care va reusi sa extraga cea mai buna concluzie. Inabusa tot ce-ti transmite mintea: nu inseamna ca ea greseste, dar ea ar putea fi ceva mai stricta, mai rece, mai rigida, or situatia in care te afli acum are o incarcatura emotionala majora, pe care creierul nu o va valorifica asa cum se cuvine. Asculta cu inima, vorbeste cu inima, actioneaza cu inima si roadele vor fi minunate!

HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE 2015. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU:

Citeşte restul horoscopului pe acvaria.com.

Cookies