HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 14 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, SÂMBĂTĂ, 14 IUNIE

de:
13 iun. 2014
0 afișări
HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 14 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, SÂMBĂTĂ, 14 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 14 iunie 2014
Unii berbeci vor fi foarte nervoși din cauza incapacității de a face planuri preliminare, dar și a eșecurilor din această zi. O dezvoltare semnificativă va avea o urmare bună.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 14 iunie 2014
Succesul vă însoțește la fiecare pas, dar puteți risca în condiții de siguranță. Feriți-vă de accidente și alte neplăceri.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 14 iunie 2014
Azi, horoscopul vă este favorabil pentru o schimbare pozitivă. S-ar putea să aveți noroc dacă vă arătați inițiativele, tenacitatea și determinarea. Situația dumneavoastră materială va începe să se stabilizeze.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 14 iunie 2014
Astăzi vă puteți delecta cu o veste bună în plan personal și noutăți în afaceri, dar, în general, totul va decurge încet și bine pentru majoritatea reprezentanților zodiei.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 14 iunie 2014
Soarta vă zâmbește, dar fiți înțelept și nu vă grăbiți. Este bine să apelați la toate puterile și abilitățile dvs. Astăzi, nu lăsați rudele să interfereze cu munca dvs.

Horoscop zilnic fecioară Sâmbătă 14 iunie 2014
Este posibil să negociați ceva azi. O parte din oamenii de afaceri trebuie să-și facă griji cu privire la acțiunea din interiorul firmelor partenere, iar alții vor simți intenții necinstite ale celor cu care lucrează.

Horoscop zilnic balanța Sâmbătă 14 iunie 2014
Astăzi, destinul este controversat pentru dvs. Relația dvs. cu oameni din jur vă aduce mari succese, dar și mari dificultăți. Cu perseverență și politețe, veți realiza mult mai mult decât cu forța brută.

Citeşte mai multe pe Bewoman.ro. 

Cookies