HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 12 IULIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE SÂMBĂTĂ, 12 IULIE

de:
11 iul. 2014
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC SÂMBĂTĂ, 12 IULIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE SÂMBĂTĂ, 12 IULIE

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 12 iulie 2014

Factorii sociali sunt mai favorabili pentru succesul dvs profesional, care în timp va crește mai mult și mai mult. Această realizare va face fericiți mulți Berbeci.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 12 iulie 2014

Veți face noi achiziții. Vă ocupați de obligațiile de afaceri și de implementarea unor noi realizări în viitorul apropiat. Acest lucru va fi valabil pe tot parcursul zilei de azi.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 12 iulie 2014

Veștile de natură administrativă, precum și cele legate de prieteni, vor surprinde pe mulți. Se pare că este vorba de unele modificări neașteptate care ar putea fi jenante pentru orice reprezentant.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 12 iulie 2014

Veți auzi o mulțime de complimente la adresa dvs, oamenii vă vor convinge că aveți o mare personalitate. Pot exista unele divergente în familie, dar e bine să fiți calm și să ascultați opinia tuturor.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 12 iulie 2014

Afirmați-vă autoritatea, atât la locul de muncă cât și în familie. Datorită farmecului câștigat aveți de partea dvs mulți oameni. Dar fiți atenți – o glumă nevinovată rostită, poate crea o tensiune mare în colectiv.

Horoscop zilnic fecioară Sâmbătă 12 iulie 2014

Nu vor fi schimbări care să vă forțeze să luați decizii rapide. În multe cazuri, este posibil să fie vorba de o călătorie în străinătate, care prevestește un sejur mai lung.

Citeste continuarea horoscopului pe bewoman.ro

Cookies