HOROSCOP ZILNIC, MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
08 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC, MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. BERBEC

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. TAUR

Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful. Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. GEMENI

Ramai lucid si lasa doar ratiunea sa analizeze situatia in care te afli, pentru ca ai mintea limpede si poti gasi mai usor solutii. Daca decizia ta inseamna a renunta la ceva pentru a porni pe alta cale, fii sigur ca e o idee inspirata si ca asta trebuie sa faci, ca atare nu te teme sa spui adio, sa lasi in urma o etapa, sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au insemnat ceva pentru tine in trecut. Nimic nu e vesnic, ci mai vin astfel de momente cand un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detasa de cele intamplate si a porni pe alt drum. Ai curaj sa alegi noua cale, fara sa regreti!

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. RAC

Daca asteptai de unde vestea ca ai fost admis intr-un anumit colectiv, vestea cea buna poate sa apara chiar azi! Ca sa fii primit cu adevarat intr-un mediu in care visezi sa intri, trebuie sa gandesti ca ei, sa vorbesti ca ei, sa adopti modul lor de a fi. Poti face asta, deci nu incerca sa-i schimbi tu pe ceilalti dupa sablonul tau, ci invers: ajusteaza-ti tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e usoara, dar comunicand in permanenta, cerand ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptand sfaturile, vei vedea ca nu va trece mult si nu va mai exista nicio diferenta intre tine si tovarasii tai. Daca iti doresti sa faci parte din acest grup, fa un efort sa te integrezi, pornind cu modul de gandire!

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. LEU

Esti in fata unui nou inceput si, ca de obicei, te inflacarezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipa, ci dramuieste-ti bine fortele pe termen lung, deoarece mai e mult pana la succes. Acum e doar prima etapa, poate si cea mai dificila, cand trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui start, dar nu te grabi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla daca nu ajungi peste noapte la ce ti-ai propus, ci investeste cu cap, cu determinare, cu grija tot ce tine de tine. Daca pornesti la drum si dai tot ce stii din prima etapa, cum vei administra resursele mai departe? Tine fraiele, domoleste caii!

HOROSCOP MIERCURI, 9 DECEMBRIE 2015. FECIOARĂ

Ai grija spre ce-ti canalizezi azi energia, ca nu cumva sa o risipesti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Esti pus pe harta, agresiv in exprimare si daca mai intalnesti si alti oameni la fel de nervosi ca si tine, scanteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control si toleranta maxima, ai putea depasi chiar si cele mai acerbe contradictii, transformand un conflict intr-o competitie constructiva, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun in el: vointa, ambitie, spirit de conducator.

Citește mai mult pe acvaria.com


Cookies