HOROSCOP ZILNIC MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR,PEȘTI

de:
29 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR,PEȘTI

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. BALANȚĂ

A venit vremea sa recunosti interventia salvatoare a unor prieteni in rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a asezat cu bine si rasufli usurat, dar daca tot ai ajuns in acest punct, n-ar strica sa scoti in evidenta recunostinta ta pentru cei care au participat alaturi de tine. A fost un lucru de echipa, unirea mai multor forte intr-un unic sens, toate gravitand in jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Daca au contribuit si altii, spune lumii cat de mult au insemnat ei pentru tine si ofera-le si tu ceva in schimb. Nimic nu e pe gratis!

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. SCORPION

Privesti spre viitor cu o atitudine destul de relaxata, de parca tocmai ai primit de undeva o veste care iti garanteaza faptul ca un anumit eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, se va desfasura conform planurilor. Datorita acestei confirmari, te mai linistesti si tu, nu mai stai ca pe ghimpi in asteptarea momentului respectiv, ci astepti cu incredere ca totul va iesi bine. Nu trebuie nici sa-ti faci emotii prea mari, de vreme ce stii sigur ca va iesi ca la carte, dar nici sa lasi timpul sa treaca, stand pasiv sa apara odata la orizont. Foloseste ragazul ramas cu simt practic!

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. SĂGETĂTOR

E o placere sa descoperi in jurul tau oameni care privesc spre viitor cu acelasi optimism, incat, daca ati forma cu totii un grup cu un interes comun, ati ajunge mult mai repede la capatul acestui drum. Va alimentati unii altora visele, va sustineti unii pe altii cu entuziasm, si cand vezi ca vasliti cu totii in acelasi ritm si in aceeasi directie, e si normal sa vezi cum evolueaza lucrurile promitator. Formati o echipa foarte entuziasta si va incurajati reciproc sa mergeti mai departe, sa investiti ce aveti fiecare mai bun ca, la final, tot laolalta sa sarbatoriti victoria. Cooperarea merge struna!

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. CAPRICORN

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. VĂRSĂTOR

Adu-ti aminte de cate ori ai asteptat ceva de la viata si ai primit doar pentru ca ai avut incredere in forta visului tau de realizare. Fa la fel si acum, tocmai pentru ca ai deja antecedente foarte bune, si investeste toata forta gandului tau pozitiv intr-o singura directie. Ceea ce pornesti acum va duce usor spre succes datorita modului foarte optimist in care privesti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, tragandu-ti energia si motivatia din vechile tale succese. Stii bine ca se poate, stii bine ca ai reusit si altadata in situatii similare, deci ajunge doar sa repeti reteta cu aceeasi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

HOROSCOP MIERCURI, 30 DECEMBRIE 2015. PEȘTI

Ti se pare incorect ca cineva sa isi ofere serviciile insotite de o multime de conditii. Ceea ce are el de oferit ti se cuvine cumva, de aceea te deranjeaza faptul ca vine cu o lista intreaga de pretentii la tine. Mai bine incerci sa te descurci singur, pentru ca a apela la ajutorul cuiva stiind ca vine o zi cand el iti va cere dublu ceea ce ti-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai buna idee. Judeca atent daca merita sa accepti aceste conditii puse de celalalt doar pentru a obtine ceva ce oricum vei primi intr-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil sa-ti revendici un drept, dar cineva poate interveni in favoarea ta contra unei… atentii. Nu i-o oferi, mai bine mergi pe caile legale, ca oricum vei obtine ce vrei.

Citește mai multe AICI. 

Cookies