HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 3 IUNIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI MIERCURI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
02 iun. 2015
0 Afișari
HOROSCOP ZILNIC MIERCURI 3 IUNIE 2015. HOROSCOP ZODII AZI MIERCURI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec, AZI, Miercuri 3 Iunie 2015

Miercuri trebuie să evitați să intraţi în aranjamente dubioase și să încercați totul pentru a ieși la lumină. Dacă banuiți că cineva încearcă să vă „lucreze pe la spate”, nu dați curs invitaţiei lui şi terminați munca dumneavoastră. În plan personal trebuie să vă deschideţi în relaţia cu partenerul, să vorbiți sincer cu el şi să nu vă fie teamă să vă destăinuiţi.

Horoscop zilnic taur Miercuri 3 Iunie 2015

Trebuie să acordați o mare atenție partenerului dumneavoastră și să discutați sincer cu el ce anume vă nelinişteşte. Dacă aveți o problemă financiară, rugați pe cineva de încredere să vă ajute. Încercați să nu dați vina pe alții pentru problemele pe care le aveți și asumați-vă responsabilitatea.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 3 Iunie 2015

Nu vă grăbiți să dați vina pe partener, dacă nu vă simțiți bine sau dacă aveți opinii diferite. Ascultați ce are să vă spună și și încercați să ajungeți la un acord. Asta se bazează mai mult pe intuiție decât pe logică.

Horoscop zilnic rac Miercuri 3 Iunie 2015

Munciți din greu pentru a duce la îndeplinire proiectele la care visați. În acest scop, fiți disciplinat și nu risipiți. Cu toate acestea, dacă vedeți că nu aveți suficientă putere, nu vă suprasolicitați. Corpul și mintea au nevoie de odihnă.

Horoscop zilnic leu Miercuri 3 Iunie 2015

Dimineața, starea dumneavoastră de spirit nu este deosebit de bună, dar după-amiază veți fi în măsura să vă concentrați asupra muncii dumneavoastră. Dacă miercuri vă dedicaţi cu pasiune activităților dumneavoastră veţi fi mulțumit de rezultat.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Cookies