ȘTIRI

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI, 25 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, MIERCURI, 25 IUNIE 2014

Horoscop zilnic berbec Miercuri 25 iunie 2014
Relația rece cu partenerul dvs. nu ar trebui să influențeze familia și copiii. Nu acționați în grabă și luați în considerare fiecare mișcare, nu răspundeți la sentimente și analizați mai mult motivele.

Horoscop zilnic taur Miercuri 25 iunie 2014
Astăzi, nu vă odihniți, pentru că lucrurile pe care aveați de gând să le faceți, nu vor fi prea ușor de realizat. Vă luptați și câștigați. Feriți-vă de contactul cu bolnavii și nu petreceți această zi la domiciliu.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 25 iunie 2014
Dacă înțelegeți lucrurile și le luați în considerare, veți afla modul în care puteți ajunge la reușită. Nu lăsați pe nimeni să vă folosească sau să vă creeze pagube la domiciliu.

Horoscop zilnic rac Miercuri 25 iunie 2014
Astăzi începe o perioadă de influență astrală specifică. Veți avea nevoie de o neutralizare a vibrațiilor cosmice, dacă vreți să treceți prin această etapă fără dificultate.

Horoscop zilnic leu Miercuri 25 iunie 2014
Mintea sobră și intuiția, vă vor ajuta într-un mod genial să faceți față situației complexe. Activitățile interesante vă vor permite să evitați starea de spirit proastă.

Horoscop zilnic fecioară Miercuri 25 iunie 2014
Contactele în societate sunt marcate de cunoștințe. Acestea din urmă, în multe cazuri se pot transforma foarte repede în intimitate. Această afacere este de multe ori promițătoare.

Horoscop zilnic balanța Miercuri 25 iunie 2014
Aveți reacții de nestăpânit, iar cei mai  mulţi din dvs. pot strica relația cu cineva drag. În dragoste apar mai multe probleme.

Horoscop zilnic scorpion Miercuri 25 iunie 2014
Starea emoțională se va îmbunătăți și veți fi foarte optimiști. În ceea ce privește sănătatea dumneavoastră, nu va așteptați la schimbări dramatice.

Citeste mai multe pe Bewoman.ro

HOROSCOP ZILNIC


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button