HOROSCOP 20 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP MIERCURI- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
19 ian. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 20 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP MIERCURI- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP ZILNIC, MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. 

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. BERBEC

Primesti mai multe informatii si nu stii de care sa te folosesti, pentru ca unele par sa se bata cap in cap. Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca vor mai aparea si alte detalii pe parcurs, care s-ar putea sa te deruteze si mai mult, ca atare ia-ti timp suficient de analiza pentru a lasa lucrurile sa se sedimenteze mai intai. Cand se va clarifica situatia vei sti incotro sa pornesti, dar acum ambele variante au si avantaje si dezavantaje, deci ce sa alegi?

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. TAUR

Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca astfel sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa, esti puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profita de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de nicio urma de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. GEMENI

Nu te baza pe presupuneri, pentru ca ele nu sunt sustinute de nimic concret sau valabil. A-ti da cu parerea doar pentru ca asa banuiesti, nu e solutia optima in situatia de fata. Da, din interiorul tau pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta sa intelegi o situatie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gandeste-te la evenimente din trecut, la experientele acumulate, la date si cifre deja memorate, pentru ca de acolo, din cele mai adanci unghere ale mintii tale, din inconstient sau subconstient, vin flashuri care te pot ajuta sa exprimi adevarul. Nu-ti incepe frazele cu: banuiesc ca… ci doar cu: stiu ca…

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. RAC

Visezi la momentul in care vei culege roadele unui proces indelungat la care iti aduci contributia. Esti sigur ca vei ajunge la capat, pentru ca investesti tot ce ai mai bun in tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, in situatia in care te afli, pentru ca ai sa vezi ca si de acolo vor veni o serie de informatii ajutatoare, de coincidente fericite sau de imprejurari benefice care sa te duca mai repede spre scopul cel mare. Sigur ca poti si de unul singur, detii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simti ca daca iti legi dorintele si de un plan spiritual inalt, lucrurile vor evolua mult mai repede si mult mai sigur spore implinirea visului tau. Asa e, deci cere de sus!

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. LEU

Si linistea se exerseaza, ca atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tau extenuat. Ai nevoie de ceva care sa-ti inspire liniste, pace, o zona de refugiu in care sa iti auzi gandurile cele mai profunde. Cateva clipe de rugaciune, de meditatie, de somn sau de visare cu ochii deschisi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ti aminte de una din activitatile care iti face placere, pentru ca efectele sale vor fi ideale pentru starea emotionala in care te afli. Daca iti place sa faci sport, sa canti la un instrument, sa citesti poezii sau sa faci puzzle, foloseste-te cele cateva clipe libere pe care le gasesti pe parcursul zilei, pentru ca te vor relaxa ca prin farmec.

HOROSCOP MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. FECIOARĂ

Nu te lua azi dupa cine stie ce presentimente negative care te incearca, pentru ca ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucura-te de lucrurile bune care ti se intampla, descopera partea frumoasa a activitatilor de care te ocupi si nu te crampona in piedici minore. Tu esti cel care le face sa para mai mari decat sunt in realitate, pentru ca le alimentezi cu indoieli, cu presupuneri, cu impresii amagitoare, cu emotii negative ce le fac sa sporeasca fara rost. Accepta lucrurile asa cum sunt, fara scenarii fanteziste care strica din efectele realitatii. Vezi motivele de bucurie si de satisfactie din tot ce se petrece, nu ceea ce banuiesti tu ca s-ar ascunde in spatele aparentelor. Daca nu se ascunde nimic rau?

HOROSCOP ZILNIC, MIERCURI, 20 IANUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU. 

Citește mai multe aici. 

Cookies