ȘTIRI

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI, 18 IUNIE 2014. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE, MIERCURI, 18 IUNIE

Horoscop zilnic berbec Miercuri 18 iunie 2014

Purtați cu șeful dvs o convorbire pe care o așteptați de mult și asta vă aduce satisfacție. Primiți mai multe invitații și trebuie să alegeți varianta cea mai bună.

Horoscop zilnic taur Miercuri 18 iunie 2014
Este o zi plină de întâlniri. Faceți acorduri posibile sau gândiți un proiect preliminar de o posibilă colaborare cu cineva. În viața privată sunteți calm și sigur.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 18 iunie 2014
Aveți una dintre cele mai favorabile zile din cursul acestei luni, pentru a pune în aplicare servicii satisfăcătoare și rezolvarea problemelor, în principal în responsabilitățile de afaceri.

Horoscop zilnic rac Miercuri 18 iunie 2014
Ziua de azi vă poate aduce succesul în urma unei deplasări în interes de afaceri și este o condiție prealabilă pentru a lua noi responsabilități în același domeniu. Acum, o mare parte din raci au planuri concrete de extindere a operațiunilor, precum și pentru abordarea unor noi probleme.

Horoscop zilnic leu Miercuri 18 iunie 2014
Astăzi, orice persoană care nu-și face treaba bine, va primi din partea dvs atacuri verbale și ascuțite. Iritabilitatea și irascibilitatea vor câștiga mulți dușmani ascunși, așa că mare grijă.

Horoscop zilnic fecioară Miercuri 18 iunie 2014
Ceva nou care aduce bucurie se va întâmpla în casa dvs. Norocul vă vizeaza și nu vă părăsește nici pentru o clipă. O achiziție foarte frumoasă va lumina casa dvs.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button