BAZAR

HOROSCOP ZILNIC MIERCURI- 16 DECEMBRIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU

Horoscop zilnic 16 decembrie 2015, Berbec:
Miercuri sunteţi într-o dispoziţie perfectă, plină de inspiraţie. Dacă credeţi că iniţiativele voastre sunt rezonabile şi pot fi traduse în fapte, atunci apucaţi-vă de treabă cât mai curând. Dimineaţa aveţi cel mai mult spor, dar totuşi, încercaţi să nu vă asumaţi niciun fel de risc, întrucât sunteţi predispuşi la accidente.

Horoscop zilnic  16 decembrie 2015, Taur:
Vă certaţi cu unul dintre colegii de serviciu, întrucât aveţi de rezolvat multe sarcini şi pare că vă depăşesc, fapt care vă deteriorează vizibil starea. Acordaţi prioritate problemelor importante! În partea a doua a zilei, s-ar putea să primiţi musafiri. Partenerul sau o persoană care vă curtează de ceva vreme vă face o surpriză.

Horoscop zilnic  16 decembrie 2015, Gemeni:
Sunteţi plini de energie şi reuşiţi să îi înveseliţi şi pe cei din jurul vostru, aşa că a 3-a zi a săptămânii se află sub semnul veseliei şi al surprizelor plăcute din partea unor persoane la care nu vă aşteptaţi. Ţineţi minte că acţiunile voastre ar putea întoarce lucrurile cu susul în jos chiar în ultimul minut.

Horoscop zilnic  16 decembrie 2015, Rac:
În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful vostru, care vă va indispune pentru tot restul zilei. Încercaţi să vă calmaţi şi să ascultaţi de sfaturile unui coleg de serviciu. După-amiază porniţi în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi şi profitaţi de câteva oferte avantajoase.

Horoscop zilnic  16 decembrie 2015, Leu:
La serviciu, vă străduiţi să vă terminaţi treaba repede, pentru că după-amiază şi-a anunţat vizita un prieten pe care nu l-aţi văzut de multă vreme şi v-aţi propus să vă petreceţi mai multe ore în compania lui. Partenerul de viaţă devine uşor invidios pe timpul pe care îl acordaţi acelei persoane.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button